јуни 18, 2024

Донација по повод Курбан Бајрам

Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово по повод муслиманскиот празникот Курбан Бајрам во соработка со Невладината организација Мерхамет – донација на Турската полумесечина на ден 18.06.2024 година подели 30 пакети со месо на социјално загрозени семејства од рурални средини.

Нашите соработници уште еднаш покажаа општествена одговорност која води кон промени не само во свеста на граѓаните, туку и на квалитетот на животот на оние за кои сите заедно сме должни да се грижиме.

сме должни да се грижиме.

< врати се назад